• 21410 Futog, Proleterska bb (sportska hala)
  • +38164 2854545
  • kikboksfutog@gmail.com
COWARDS NEVER START.
THE WEAK NEVER FINISH.
WINNERS NEVER QUIT.

Borci

Šampion se ne postaje osvajajući neki turnir, već u satima, nedeljama, mesecima i godinama utrošenim u pripremu za isti. Pobednički nastup je samo demonstracija šampionskog karaktera.

Slobodan Mijajlović

09.Feb, 1995. -71kg

Najuspešniji takmičar našeg kluba, kik-boksom je počeo da se bavi 2010. godine. Takmičio se i u kadetskom i juniorskom uzrastu, a šampionski put nastavio kao senior. Slobodan Mijajlović je osvojio sve što se može osvojiti u amaterskom kik-boksu, od prvenstva Vojvodine, Srbije, Balkana do evropskih i svetskih prvenstava, takođe osvajač svetskih igara (olimpijskih igara za neolimpijske sportove). Iako je profesionalna karijera još na početku, osvajač je brojnih revija(Megdan fighting, Noč dvobojev, Do pobede...), a do sada je odradio sve ukupno blizu 100 borbi.

Marko Dragović

20.Jan, 1991. -75kg

Takođe jedan od pionira našeg kluba. Momak koji je svakodnevno kao junior putovao iz Novog Sada u Futog na treninge, pored brojnih Novosadskih klubova. Čovek koji je odradio oko 80 borbi u raznim disciplinama kik-boksa, osvajač je brojnih pokrajinskih, državnih i međunarodnih takmičenja i više puta proglašavan za najboljeg takmičara. Nastupao na brojnim profesionalnim revijama FFC, DO POBEDE, BPN...

Nemanja Dunđerov

10.Maj, 1997. -67kg

Jedan od najtalentovanijih mladih boraca, višestruki prvak Vojvodine i Srbije u više disciplina, momak koji je još kao junior osvajao seniorska takmičenja. Prvak balkana i osvajač brojnih međunarodnih kupova. U karijeri je odradio oko 50 borbi u raznim disciplinama kik-boksa.

Stefan Petković

09.Okt, 1990. -81kg

Jedan od pionira našeg kluba i najuspešnijih takmičara. Stefan Petković je otvorio vrata našem klubu na međunarodnoj kik-boks sceni i osvojio prvu medalju sa juniorskog evropskog prvenstva gde je kao 3. u evropi pokazao da smo od samog početka ozbiljan klub. Osvajač je brojnih pokrajinskih, državnih i regionalnih prvenstava kao i međunarodnih kupova. U karijeri je odradio oko 30 borbi.